« Naar het overzicht

Wijndegustatie @ Guco


Kom ons aanbod van Wijnhandel De Kok proeven en bestel je wijnen voor de feestdagen!

Binnenkort komen de feestdagen eraan!­čÄü

Niets zo goed als een heerlijk glas champagne, cava of wijn om samen gezellig te klinken.
De voorbije 2 jaar waren wij door de gekende omstandigheden niet in de mogelijkheid onze wijnproeverij fysiek aan te bieden.
Dit jaar nodigen we u graag opnieuw uit op vrijdag 18 november om doorlopend te komen proeven tussen 19u en 22u .
Samen met onze partner wijnhandel De Kok hebben we een mooie selectie wijnen gemaakt, naast de gekende Guco huiswijnen en -cava, werd er ook geopteerd om een aantal wijnen aan te bieden die de voorbijgaande jaren al in de selectie zaten, aangevuld met een aantal fantastische nieuwigheden.
Zoals u weet worden de opbrengsten van onze events, onze verkopen, ... steeds opnieuw geïnvesteerd in de werking van onze club. Daarom roepen wij op om zeker langs te komen op onze wijnproeverij. Flessen kunnen uiteraard ook per stuk aangekocht worden dus aarzel niet en kom langs, elke fles telt!
Daarnaast bieden we de mogelijkheid om een kaasplankje (6 verschillende kazen) met knapperig stokbrood te reserveren tegen 12 euro per bordje. Ideaal om alleen of met 2 van te smullen tijdens het proeven. Kaasplankjes dienen op voorhand te worden gereserveerd uiterlijk voor 16/11/2022. (reeds afgesloten)
In het geval je niet aanwezig kan zijn op onze proeverij, vind je onderaan onze wijngids waarin een woordje uitleg staat over de verschillende wijnen die worden aangeboden, alsook een bestelbon. Je bestelling kan je doorsturen via de link in bijlage ten laatste zondag 20 november 2022.
Uiteraard hopen we u die avond te mogen verwelkomen.
Je bestelling zal klaarstaan ter afhaling op vrijdag 2 december 2022 tussen 17u en 19u.
Tot binnenkort!